Clujenii din localitatea Baciu sunt exasperați de întreruperile tot mai dese ale apei și cer Companiei de Apă Someș să ia măsuri

Clujenii care locuiesc în localitatea Baciu au ajuns la capătul răbdărilor în ceea ce privește întreruprile tot mai dese de apă, anunțate sau neanunțate, și au inițiat o petiție în acest sens în care solicită Consiliului Județean Cluj și Companiei de Apă Someș să ia măsuri urgente pentru a rezolva această problemă.

comuna baciu cluj

Petiția a fost semnată până la ora redactării acestui articol de 49 de oameni. Ea poate fi citită AICI.

„Prin prezenta, semnatarii acestei petitii, dorim sa aducem la cunostinta Consiliului Judetean Cluj, Companiei de Apa Somes Cluj si Autoritatii pentru protectia consumatorului, nemultumirea noastra in calitate de consumatori, fata de serviciile prestate de Compania de Apa Somes in localitatea Baciu, strada Mangnoliei si strazile deservite de conducta de pe strada Magnoliei.

Astfel: sesizam intreruperile (anuntate si neanuntate) saptamanale, uneori zilnice la apa curenta pe motiv de avarie la conducta.

Subsemnatul, semnatarul petitiei, solicit rezolvarea urgenta si durabila a problemelor din localitatea Baciu si inbunatatirea calitatii serviciilor oferite de Compania de Apa Somes Cluj, in asa fel incat sa nu se mai intrerupa apa. De asemenea solicit ca orice interventie programata care prevede intreruperea serviciilor sa se faca noaptea”, este mesajul celor din localitatea Baciu.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.