Clujenii pot comanda orice prin noua aplicație Glovo

Glovo, aplicația de servicii de livrare rapidă, este disponibilă de astăzi și în Cluj Napoca, utilizatorii având posibilitatea de a cumpăra, de a primi și de a trimite orice doresc din și în orașul lor.

Glovo este un start-up care s-a lansat în 2015 în Barcelona, fiind prezent acum în peste 79 de orașe (între care Paris, Madrid, Cairo, Istanbul și Sao Paolo) din 21 de țări de pe 3 continente – Europa, Africa, America de Sud și Centrală. Astfel milioane de comenzi în lume au fost livrate prin Glovo într-un timp mediu de 35 de minute.

Glovo este un marketplace care permite utilizatorilor să comande, să trimită și să primească orice. În aplicație există câteva categorii predefinite precum Restaurante, Supermarket și Farmacie dar este posibil ca utilizatorii să comande absolut orice din orașul lor prin butonul „Orice”. Mai mult decât atât, prin categoria Curier, clienții pot trimite în mai putin de o oră orice pachete sau plicuri în oraș, atît timp cât au mai puțin de 9 kg și încap în cutia Glovo.

„Suntem foarte încântați de faptul ca am ajuns în Cluj. În afara faptului că această lansare marchează începutul expansiunii noastre în România, faptul că în Cluj-Napoca există peste 500 de startup-uri și peste 1300 de companii din zona de IT&C ne face să simțim că suntem în locul potrivit, împreună cu oameni și companii care au același ADN ca și noi. Viziunea noastră este să punem la dispoziția tuturor comoditatea pe care o aduce această tehnologie dezvoltată de noi, care conectează utilizatorul cu întregul oraș și care creează o oportunitate pentru mii de gloveri să își mărească veniturile”, declară Victor Răcariu, General Manager Glovo România.

Clujenii vor putea să acceseze orașul lor de la ei de acasă, cumpărând orice produs și beneficiind de livrarea imediată a acestuia. Pentru a facilita această promisiune, Glovo a încheiat parteneriate cu o mulțime de restaurante locale și lanțuri naționale, magazine de cosmetice, florării și supermarketuri care sunt deja listate în aplicație sau care urmează să fie listate în următoare perioadă.

Pentru a decongestiona traficul și pentru a oferi o opțiune de livrare ecologică, Glovo va agrega pe lângă mașini, și biciclete și scutere.

Cluj Napoca este al doilea oraș din România în care aplicația este activă, după București, unde a fost lansată în luna mai a anului trecut și unde a avut o creștere rapidă, ajungând să livreze peste 600.000  de produse până acum.

Mai multe detalii puteți afla de pe site-ul oficial: glovoapp.com!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.