Clujenii se mobilizează pentru a ajuta un om al străzii nelipsit de la toate acțiunile de protest organizate de #REZIST!

Un om al străzii pe nume Dan Ioan este nelipsit de la toate acțiunile de protest organizate la Cluj-Napoca împotriva guvernului PSD-ALDE, oferindu-și ajutorul ori de câte ori este nevoie. Numele lui este Dan Ioan, iar visul lui este, pe lângă acela de a scăpa de „ciuma roșie”, este să aibă o rulotă a sa unde să își poată trăi viața și să poată pune capul pe pernă.

Actorul Bogdan Bob Rădulescu a făcut public acest caz și face apel la clujenii care ar putea să îl sprijine.

„Omul ăsta e Dan Ioan Dan. Clujenii care ies la protestele din Unirii sigur îl cunosc. Omul nu a lipsit niciodată de la nici o întâlnire. Se implică, ajută, e activ si mai ales, e Om bun. Îl simți.

Dar e homeless, cum ar veni. Am vorbit despre asta, na…viața e grea, nu se supără. Asta e condiția lui momentan si luptă sa o schimbe.

Iar eu as vrea sa-l ajutăm.

Visul lui, dincolo de a scăpa de ciuma roșie e sa aibă o rulotă undeva in Cluj. O rulota in care sa-si adune viața si sa poată pune capul pe pernă seara știind ca e a lui, nu sta cu ziua si cu noaptea pe unde apucă.

Asadar, va intreb pe voi, poate aveti, poate știți, poate punem mână de la mână. Reușim sa-l ajutam pe Dan? Ii gasim o rulota decentă? Rulota #rezist!”, a scris Radulescu.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.