Designer-ul clujean Alin Lazăr a lansat o nouă colecție vestimentară pentru femeile cu stil – „FEMINIST” – FOTO

Tânărul designer clujean Alin Lazăr și-a lansat la final de lună august ultima sa colecție vestimentară, a noua din carieră, pentru femeile cu stil, independente și puternice, într-o prezentare de modă remarcabilă și exuberantă care a fost găzduită de Grand Hotel Italia.

colectie-feminist-alin-lazarDupă ce a lansat mai multe colecţii de succes, clujeanul Alin Lazăr a revenit în lumea modei româneşti cu o nouă linie vestimentară destinată femeilor care îşi doresc să poarte ţinute cu personalitate, confortabile şi feminine, fără a ţine cont de părerile celor din jur.

„Colecţia FEMINIST este destinată femeii puternice care poartă orice haină cu personalitate şi stil”, a declarat Alin Lazăr pentru paginadelifestyle.ro.

Zeci de pasionați de modă au luat parte la evenimentul de lansare a noii colecții „FEMINIST”, iar întregul concept, pornind de la ținute și până la coafură și machiaje îi aparține chiar designer-ului clujean.

Alin Lazăr şi-a început cariera de designer realizând colecţii atipice, din materiale neconvenţionale. Este absolvent al cursurilor de design vestimentar la Şcoala Populară de arte „Tudor Jarda” din Cluj Napoca şi de atunci a lansat mai multe colecţii de succes. Acesta excelează în domeniul beauty, el realizând coafuri şi machiaje spectaculoase pentru toate tipurile de evenimente.

FOTO

alin-lazar-colectie-feminist-grand-hotel-italia alin-lazar-colectie-feminist alin-lazar-colectie-feminist5 alin-lazar-feminist2 colectie-feminist-alin-lazar4 feminist-alin-lazar-colectie4 feminist-alin-lazar feminist-alin-lazar_2 feminist-alin-lazar3 feminist-by-alin-lazar

Mai multe fotografii găsiți AICI. FOTO © Adrian Pop

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.