Clujenii sunt invitați la o campanie de împădurire în Parcul Natural Apuseni

Sâmbătă, 8 mai 2021, clujenii sunt invitați la o acțiune de împădurire în Parcul Natural Apuseni, în zona  Doda-Pilii / Ic Ponor.

Știm cu toții splendorile Parcului Natural Apuseni: pesteri, chei, cascade, platouri carstice, păduri de conifere și foioase, o varietate peisagistică unică cu faună și floră bogată.

În încercarea de a păstra această diversitate Clubul Alpin Roman Filiala Cluj împreună cu partenerii săi Betfair Romania Development, Parcul Natural Apuseni și Regia Națională a Pădurilor Romsilva au în vedere împadurirea cu molid a unei zone puternic degradate din zona Doda-Pilii / Ic Ponor (sub forma unui worksop). În cadrul workshop-ului vom învăța despre tehnologia silvicola, regenerarea ecosistemelor, flora si fauna specifice zonei.

Ne vom întalni în număr restrâns, datorită vremurilor pandemice, in doua sambete, 8 mai si 15 mai 2021. Fiind o zonă dificila va presupune un efort considerabil.
Dacă nu va sperie acest aspect va așteptam sa va alăturati echipei restrânse, dar motivate de voluntari ai Clubului Alpin Roman Filiala Cluj utilizand acest formular: https://forms.gle/EzNNTFYnF3Tyg8GQ7.

Se vor respecta toate măsurile/regulile sanitare în vigoare la data desfășurării evenimentului. Le mulțumim partenerilor noștri: Betfair Romania Development, Parcul Natural Apuseni și Regia Națională a Pădurilor Romsilva!”, se arata in mesajul postat pe Facebook.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.