Clujul are o campioană naţională la patinaj

Raluca Ştef, legitimata la CS Universitatea Cluj, a devenit campioană naţională la patinaj viteză la senioare, după ce a câştigat toate probele cu rezultate prin care şi-a depăşit recordurile personale.

raluca stef patinaj vitez campioana europeana

Sportiva a obţinut locul 1 la probele 2x500m, 2x1000m şi la poliatlon sprint. O altă sportivă a Universităţii, Ruxandra Coţop, este vicecampioană naţională la junioare II. Ruxandra a obţinut locul al doilea la probele de 1.000m, 1.500m, 3.000m şi la poliatlon.

„Sunt mulţumit de rezultatele celor două sportive, mai ales că Raluca a redevenit campioană naţională cu noi recorduri personale. În ceea ce o priveşte pe Ruxandra Coţop, mă bucur că s-a ridicat la nivelul performanţei de anul trecut, în condiţiile în care în acest an a avut parte de o perioadă mult mai scurtă de pregătire”, a declarat antrenorul Horia Timis.

Campionatele Naţionale ale României de patinaj viteză s-au desfăşurat în perioada 14-16 februarie la Inzell (Germania) pe şapte categorii de vârstă (trei de copii, trei de juniori, una de seniori) şi a adunat 62 de sportivi din cadrul a 9 cluburi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.