Clujul are un nou spatiu pentru oficierea căsătoriilor din acest an, la Baza Sportiva Gheorgheni

Având în vedere numărul mare de programări online pentru căsătorii la Cluj-Napoca, Primăria vine în ajutorul tinerelor cupluri cu o nouă locație pentru oficierea stării civile în orașul nostru: Amfiteatrul Bazei Sportive Gheorgheni.

Începând cu luna mai, oficierea căsătoriilor se va face și în acest loc din cartierul Gheorgheni. Astfel, tinerii care nu au reușit să își programeze căsătoria la data sau ora dorită, au posibilitatea să o programeze sau reprogrameze la noua locație.

De luni, 19 februarie, programarea (respectiv reprogramarea) căsătoriei se poate face online, pentru ambele locații, Foișorul din Parcul Central, respectiv Amfiteatrul Bazei Sportive Gheorgheni. Programările si reprogramarile se realizează pe website-ul Primăriei la secțiunea Servicii online.

Informații suplimentare:

Cuplurile care și-au făcut deja programarea online, dar doresc să schimbe data/ora pot să se reprogrameze la Baza Sportivă Gheorgheni, accesând http://e-primariaclujnapoca.ro/casatorii/. Aceștia trebuie să șteargă rezervarea făcută la Foișorul din Parcul Central și o programeze la Baza Sportivă Gheorgheni. Aplicația permite programarea doar o singură dată, codul numeric personal fiind criteriul pentru a împiedica programările multiple.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.