Clujul este pregătit să găzduiască Universiada de Vară în 2021!

Al doilea cel mai important eveniment sportiv după Jocurile Olimpice este Universiada de Vară, competiție pe care România ar putea să o găzduiască în 2021 la Cluj-Napoca și București.

dezbatere universiada 2021 romania

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, susține candidatura României la Universiada 2021 și este de părere că orașul de pe Someș este pregătit și are infrastructura sportivă necesară să găzduiască acest eveniment.

„În 1981, când România a găzduit Universiada, aveam 15 ani și îmi amintesc emulația de atunci, bucuria pe care evenimentul a oferit-o pentru români de toate vârstele.

România are din nou o șansă uriașă, istorică, de a găzdui o competiție sportivă care să pună încă o dată țara noastră pe harta mișcării sportive internaționale.

Clujul este pregătit să fie parte a acestui eveniment. Cred că putem face față la orice solicitare pe care forurile sportive internaționale ar face-o pentru evenimente de amploare în municipiul nostru, dată fiind infrastructura sportivă de care dispunem la acest moment”, a declarat edilul în cadrul unei dezbateri în Sala de Sticlă a Primăriei.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.