Clujul, primul oraș din România în care s-a lansat BCR City Card, cardul bancar contactless special pentru tineri, cu reduceri la 80 de parteneri

În anul Capitalei Europene a Tineretului, Banca Comercială Română (BCR) a lansat astăzi, într-o ediție limitată, primul card bancar contactless dedicat tinerilor cu vârstă de până la 30 ani – BCR City Card, care oferă extra-reduceri la 80 de parteneri comerciali din Cluj-Napoca. Cardul este dezvoltat sub egida Maestro, în parteneriat cu portalul Cluj.com.

bcr city card-w800-h600

BCR City Card este un card de debit instant, cu funcție contactless, cu multiple beneficii care oferă reduceri la o rețea extinsă de comercianți (hoteluri, restaurante, cafenele, baruri, saloane de sănătate, librării, agenții de turism) și având costuri zero de emitere și administrare, retrageri de numerar gratuite la ATM-urile BCR, mobilitate prin accesul gratuit la ALO și Click 24 Banking.

conferinta de presa lansare bcr city card la cluj 3 iulie 2015-w800-h600

„Lansarea la Cluj a acestui City Card nu este deloc întâmplătoare. Pentru că BCR este Banca Oficială a Capitalei Europene a Tineretului este normal să oferim tinerilor din Cluj posibilitatea de a fi primii beneficiari din țară ai acestui card. Ulterior, vom ajunge cu BCR City Card în fiecare oraș universitar din țară, însă, pe termen scurt, vom distribui acest card în unitățile BCR aflate în centrele universitare importante pentru a promova astfel orașul Cluj în rândul tuturor studenților din România. Acest card introduce o nouă idee în România „, a declarat Dana Demetrian, vicepreședinte Retail & Private Banking, BCR.

„Tinerii reprezintă un ambasador important în inițiativele MasterCard de educație financiară. De aceea, în parteneriat cu BCR, am dezvoltat un produs dedicat, cu beneficii construite pentru nevoile lor. BCR City Card le oferă tinerilor siguranța, simplitatea și rapiditatea plăților cu cardul alături de beneficii la comercianți, putând astfel să se bucure din plin de experiențele din Cluj, Capitala Europeană a Tineretului în 2015”, a declarat Ana Maria Pochi, Account Manager, MasterCard.

„Colaborarea cu BCR reprezintă pentru noi un pas extraordinar de important deoarece ne permite să trecem la nivelul următor: promovarea tuturor acestor locuri deosebite și, multe dintre ele, dragi nouă – promovarea lor la nivel național, ocazia de a le arăta tinerilor din alte orașe ce pot descoperi în Cluj și de a le recomanda acei parteneri care s-au alăturat proiectului”, a declarat coordonatorul City Card, Attila Kiraly.

Cardul este ediție limitată și poate fi achiziționat din orice unitate BCR și de la birourile mobile special amenajate, începând de astăzi, în mod gratuit, fiind eliberat pe loc, cu cartea de identitate. Este disponibil doar tinerilor cu vârste cuprinse între 14 și 30 ani.

BCR își dorește ca până la sfârșitul anului în curs să atingă 50.000 de carduri emise. BCR City Card are o perioadă de valabilitate de 3 ani și poate fi folosit oriunde în lume, putând realiza plăți chiar și online.

Ofertele BCR City Card ale partenerilor din Cluj-Napoca pot fi văzute AICI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.