Clusterul Transilvania IT a aniversat 10 ani de la înființare. Primarul Boc, prezent!

Primăria Cluj-Napoca a marcat într-un mod aniversar împlinirea a 10 ani de la înființare a Clusterului Transilvania IT, cu un eveniment de la care nu putea lipsi primarul Emil Boc.

„Cu ocazia aniversării de 10 ani a clusterului Transilvania IT am transmis felicitări directorului Bianca Muntean și întregii sale echipe, respectiv companiilor membre pentru reușitele lor pe plan local și internațional.

În ultimul deceniu Clujul s-a poziționat ferm în direcția susținerii inovării, iar mediul de business și antreprenorii clujeni au un rol esențial, așa cum au avut în creșterea economică a Clujului, municipiul ajungând pe primul loc în afara capitalei. În același timp, pe lângă performanțele economice și locurile de muncă, clusterul clujean, împreuna cu întregul ecositem local de inovare, au contribuit semnificativ la poziționarea puternică a Clujului la nivelul Uniunii Europene ca model de bune practici în multiple domenii, aducând împreună mediul de business, mediul academic și de cercetare, societate civilă și administrație publică.

Astfel, au avut și continuă să aibă un impact puternic în dezvoltarea ecosistemului clujean de inovare și, implicit, în rezolvarea provocărilor din prezent și viitor ale comunității noastre precum tranziția verde și digitală.

În acest context, în numele comunității noastre am acordat clusterului Transilvania IT o plachetă aniversară. La mulți ani și mult succes pe mai departe!”, a declarat Boc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.