Comedy Weekend revine la Casa de Cultura a Studentilor in luna mai, cu un show de stand-up comedy sustinut de actorii din Las Fierbinti

Comedy Weekend aduce în mai un nou show de stand-up comedy alături de unii dintre cei mai „fierbinți” actori de comedie. Mihai Bobonete, Adrian Văncică, Mihai Rait Dragomir și Constantin Diță așteaptă publicul clujean pe 22 mai la Casa de Cultură a Studenților la doua spectacole inedite pline de umor și glume bune începând cu orele 18:00 și 20:30.

Cunoscuți pentru rolurile din serialul Las Fierbinți cei 4 au reușit deja să prepare rețeta unui eveniment de succes atât la nivel național cât și internațional, fapt care îi determină să muncescă din ce în ce mai mult, precum o spun chiar ei: „am primit din partea publicului atât de multă iubire încât a trebuit să ne întoarcem la voi și să vă mai mulțumim cu niște reprize de râs. Ne dorim să vă scoatem din lumea cenușie a știrilor și a politicii cu un show despre viața noastră, în care credem că veți descoperi și viața voastră. Avem glume pentru toată lumea, atât pentru cei care ne-au mai văzut, cât și pentru cei care vor veni pentru prima dată. Pe scurt, v-am pregătit un show pe care îl veți povesti și nepoților, că tot nu au acces în sală”.

Așadar, pe 22 mai publicul clujean râde și se binedispune din nou la Comedy Weekend, asta după ce în martie și aprilie scena a fost ocupată de alte două reprezentanții de mare succes odată cu show-urile oferite de Dan Badea, Cătălin Bordea și Nelu Cortea și spectacolul de improvizație oferit de Trupa ImPro.

De cine vom râde la Comedy Weekend?

Mihai Bobonete a început să practice stand-up comedy în anul 2003. Din 2006 joacă în mai multe filme, marca PRO TV, printre care Vine Poliția, Made in Romania și Țaca-Paca, iar în ianuarie 2011 apare la Neatza cu Răzvan și Dan. Acum el interpretează rolul patronului crâșmei locale din Las Fierbinți, Bobiță.

Adrian Văncică este un actor talentat care își interpretează liniștit rolurile la Nottara și o face de ani de zile. De câțiva ani un nou personaj i-a acaparat viața, și anume „Celentano”, cel pe care îl interpretează în „Las Fierbinți”

Toată lumea îl cunoaște drept Dorel din „Las Fierbinți” sau fratele trăsnit al lui Bobonete. Mihai Rait Dragomir a renunțat pentru o clipă la hainele ponosite și a urcat și pe scena de la Vocea României.

Actorul Constantin Diță, a devenit celebru odată cu rolul Giani din serialul „Las Fierbinți”. Cu toate acestea, el este actor cu acte în regulă încă din anul 2005. Pe lângă cariera de actor a încercat-o și pe cea de regizor tehnic și scenarist.

CW3_afis

Biletele pentru această ediție de Comedy Weekend au fost deja puse în vânzare la prețuri ce variază între 50 și 60 de lei, iar pentru cei care își doresc să îi cunoască personal pe cei 4 actori din Las Fierbinți, organziatorii au pus în vânzare un număr limitat de bilete cu acces meet&greet. Toți cei care își doresc să vadă un show adevărat de comedie sunt invitați să își achiziționeze biletele online de pe biletmaster.ro sau eventim.ro, sau offline de la Agenția Teatrală Cluj-Napoca, de la Standul de Bilete din Iulius Mall Cluj-Napoca sau de la Agenția Wens Tour (Blvd. Eroilor nr 10). De asemenea, publicul este invitat să urmărească și pagina oficială Comedy Weekend: https://www.facebook.com/ComedyWeekendRomania/?fref=ts unde sunt disponibile toate informațiile și noutățile referitoare la spectacole.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.