Comisarii europeni Corina Creţu şi Phil Hogan vin la Cluj să dezbată „Viitorul Europei”

Comisarii europeni Phil Hogan, responsabil pentru agricultură și dezvoltare rurală, și Corina Cretu, responsabil pentru politică regională, te invită la un dialog cu tema „Un buget modern pentru o Uniune Europeană mai puternică”.

Dezbaterea va avea loc la Facultatea de Studii Europene Cluj-Napoca, sala Jean Monnet, în data de 14 septembrie, începând cu ora 10.00.

Dacă vrei să participi la dialog în direct, te rugăm să completezi formularul de înscriere online, până cel târziu în data de 13 septembrie 2018, ora 18.00: http://bit.ly/CD-Cluj-Napoca.

Poți participa la eveniment și online, prin intermediul rețelelor sociale Facebook și Twitter, folosind #EUdialogues și #FutureOfEurope.

Evenimentul va fi deschis presei și transmis în direct. Participarea la acest eveniment presupune acordul de a fi filmat/ă și fotografiat/ă.

Din motive de securitate, accesul în sală se va face între orele 9.00 și 9.45, în limita locurilor disponibile, și va fi permis, în primul rând, participanților deja înregistrați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.