Compania clujeană Yonder s-a mutat în casă nouă, în The Office Cluj! FOTO

Compania Yonder a marcat, miercuri, 6 mai, inaugurarea noului său sediu din clădirea The Office Cluj-Napoca, cu o importantă realizare a companiei, și anume, intrarea în finala competiției Computable Awards cu două aplicații software realizate de către echipa clujeană pentru partenerii săi din Olanda.

yonder cluj the office

Produsele software realizate la Cluj de Yonder reprezintă soluții inovatoare pentru domeniul medical și educațional, oferind o calitate mai bună a vieții și contribuind la integrarea grupurilor vulnerabile. Competiția Computable Awards este cel mai prestigios concurs de specialitate din Olanda, care răsplătește proiectele considerate de succes, inovatoare și sustenabile. Premiile sunt acordate de cea mai prestigioasă revistă de IT, Computable, și sunt decise pe baza voturilor unui juriu format din specialiști, alături de un vot public.

Primul proiect este LARS („Students App Driving Together”) și este dezvoltat de PinkValley, o colaborare între PinkRoccade Local Government și Yonder. Această aplicație conectează părinții ai căror copii merg la aceeași școală și care au domiciliul în aceeași zonă, cu scopul de a ușura transportul copiilor către școală și înapoi acasă. A fost nominalizată la categoria „Proiectul anului în educație”.

„Juriul a fost impresionat de gândirea creativă folosită pentru a crea o soluție ușor de folosit, dar extrem de eficientă. Adevăratele inovații sunt cele care fac viața de zi cu zi mai ușoară și mai bună”, a declarat Daniel Lar, Business Unit Director Yonder.

A doua nominalizare este pentru portalul de servicii medicale Quli, aplicație realizată pentru o companie olandeză de produse software. O prescurtare de la „Quality of Life”, programul se adresează pacienților cu probleme de sănătae sau nevoit speciale, dar și celor care vor să își monitorizeze starea de sănătate. Utilizatorul are la îndemână o fișă medicală accesibilă oricând și poate crea o „rețea” de familie, prieteni și medici cu care să împărtășească informațiile privitoare la propria sănătate, cu accent pe păstrarea intimității sale.

Quli îi ajută pe cei cu nevoi speciale și dizabilitate mentală să ducă o viață cât mai independentă și să prevină bolile printr-un stil de viață sănătos, crescând calitatea vieții și reducând și presiunea pusă pe sistemul de asigurăi de sănătate. Aplicația se bucură de succes în Olanda, acolo unde are deja aproximativ 5000 de utilizatori.

„Ambele proiecte au fost remarcate pentru creativitate, inovație și impact, elemente definitorii ale muncii noastre. Prin ceea ce facem punem accent pe valoarea pe care o aducem fiecărui proiect. Fie că aceasta se traduce prin folosirea unor tehnologii noi, fie că vorbim de încorporarea unor device-uri de ultimă generație sau de eficientizarea unor procese și arhitecturi de produse, este rolul nostru acela de a contribui la lansarea pe piață a unor produse viabile, sustenabile și care să contribuie la succesul clienților noștri”, a declarat Mihai Nadăș, Business Unit Director Yonder.

Yonder are în prezent 260 de angajați în România, dintre care 200 în centrul de dezvoltare de la Cluj, iar 60 la Iași. După aproape 22 de ani de la înființare, întreaga echipă de la Cluj se regăsește într-un singur spațiu, un nou sediu care pune accent pe combinația între spațiile deschise (menite să susțină creativitatea și să faciliteze comunicarea între echipe) și spațiile personale (create pentru muncă individuală și relaxare).

Noul sediu Yonder din clădirea The Office include zone verzi, dar și un „perete viu” pe care fiecare angajat își poate lăsa amprenta, materializată printr-un obiect care să vorbească despre el și pasiunile personale.

GALERIE FOTO

yonder cluj2

yonder cluj3

yonder cluj6

yonder cluj sediu nou the office

inaugurare yonder cluj in the office1

nou sediu yonder cluj in the office

perete viu yonder cluj

yonder cluj 5

o parte din echipa yonder cluj
O parte din echipa Yonder Cluj

yondercluj4

DSCN0068-w800-h600

DSCN0067-w800-h600

aplicatie quli realizata de yonder cluj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.