Biblioteca mobilă ajunge în Grigorescu în fiecare miercuri

Începând de miercuri, 6 mai 2015, Biblioteca Judeţeană „Octavian Goga” Cluj, instituţie de cultură aflată sub autoritatea Consiliului Judeţean Cluj, va fi mai aproape de locuitorii cartierului Grigorescu din municipiul Cluj-Napoca, prin intermediul serviciului de bibliotecă mobilă.

bibliobus

Astfel, în fiecare miercuri, între orele 12:00-18:00, Bibliobusul va fi parcat lângă Studioul Teritorial de Radio Cluj şi va oferi acces la: cărţi de referinţă (enciclopedii şi dicţionare), cărţi pentru învăţarea limbilor străine, cărţi de informatică, cărţi de economie casnică, beletristică pentru adulţi, bibliografie şcolară, carte pentru copii, filme şi muzică.

Toate documentele bibliotecii mobile se împrumută la domiciliu!

Permisele de cititori se eliberează pe loc, fiind nevoie doar de un act de identitate, cupon de pensie pentru pensionari, carnet de elev şi prezenţa unuia dintre părinţi sau tutore legal pentru copiii minori. Eliberarea permisului de intrare pentru pensionari şi şomeri este gratuită! Costurile pentru permise sunt: pentru adulţi – 14 lei/legitimaţie; pentru preşcolari, elevi, studenţi – 6 lei/legitimaţie, valabilitatea acestora fiind de 5 ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.