Wedding Box lansează concursul anului 2018 pentru mirii clujeni: NUNTĂ GRATUITĂ

Platforma Wedding Box Cluj lansează marți, 2 octombrie 2017, un concurs în premieră pentru România, dedicat mirilor care se vor căsători în 2018, NUNTĂ GRATUITĂ.

Concursul se adresează exclusiv mirilor clujeni care și-au rezervat data nunții, respectiv sala în care se va desfășura marele eveniment până în momentul înscrierii în concurs, urmând ca noi, împreună cu furnizorii înscriși pe platforma noastră, să ne ocupăm de tot ceea ce presupune organizarea nunții: de la wedding planner, foto-video, flori, accesorii mireasă, accesorii mire, momente speciale în timpul nunții, până la rochia miresei și costumul mirelui.

Mirii nu trebuie decât să își facă un cont pe TO DO LIST-UL MIRESELOR, tool-ul gratuit oferit de Wedding Box, care te ajută să îți organizi singur/ă nunta în doar 58 de pași și să dea SHARE postării de concurs pentru a finaliza înscrierea.

Trei vouchere în valoare de 50 de euro fiecare

În plus, toți cei îți vor face un cont pe TO DO LIST-UL MIRESELOR pe perioada concursului, vor câștiga automat trei vouchere în valoare de 50 de euro fiecare, bani pe care îi vor putea utiliza pentru achiziționarea unor produse sau servicii, conform condițiilor impuse de furnziorii noștri (condiții ce pot fi consultate pe site).

„Pentru că ne dorim să venim și mai mult în ajutorul mirilor decât o facem deja de doi ani de când activăm pe piața din Cluj,  prin platforma Wedding Box, platformă care reunește toți furnizorii de care aceștia au nevoie pentru o nuntă reușită, am gândit un concurs unic în România, care să le ofere șansă de a câștiga ceea ce poate mulți dintre tinerii care urmează să își unească destinele nici nu visează și anume, o nuntă gratuită. În plus, îi recompensăm pe toți cei care se înscriu la concurs cu trei vouchere în valoare de 50 de euro fiecare, dar și cu un cont pe cel mai performant tool online de organizare a nunții, TO DO LIST-UL MIRESELOR. Sperăm ca Nunta Gratuită să fie un imbold pentru cuplurile care încă stau pe gânduri”, a declarat Vlad Zileriu, co-fondatorul Wedding Box.

Furnizorii care fac posibil concursul NUNTĂ GRATUITĂ sunt: Love Story Events, Silk Events, Buchetăria, Florăria Ayana Damaris, ArtFlowerBoutique, Perfect Day Decor, Salon Maria, Salon Tresor Amazing Moments, Salon Ma Cherie, Fleurs de Marie, Claudiu Guraliuc, Moisi Bogdan, Dani Wolf Photography, Artsy Vibes,  Nova Film, Image in Frame Videography, Men’s Club, Papionette, Papiox, Chocodor, La Casa, Pralina, Trupa de Acoperire, Ioana Racolta, Trupa Muzicanții, Razz Music Show, Alida’s Sweet Cloud, Dentocalm, Poema Bridal și Liana Sălăgean.

Furnizorii care oferă vouchere CADOU în valoare de 50 de euro sunt: Eventos, Silk Events, Love Story Events, Alexandru Costin – Event Planner, Buchetăria, Florăria Ayana Damaris, ArtFlowerBoutique, Perfect Day Decor, Florăria Pasiflora, Wedding Flowers Cluj, Demetra Boutique, Maya Fashion, Salon Maria, Sophie Wedding House, Salon Tresor Amazing Moments, Salon Ma Cherie, Salon Geea Sposa, Fleurs de Marie, Claudiu Guraliuc, Moisi Bogdan, Dani Wolf Photography, Studio Razvan Dale, Nova Film, Artsy Vibes, C’est Lavi, Liana Haitonic, Andrei Vrașmaș, Image in Frame Videography, OC Photography, Ciprian Cenan, Men’s Club, Louis Purple, Papionette, Artizan, Gina Butiuc, Lemnul Verde, Chocodor, Friandise, La Casa, Pralina, Boema, Trupa de Acoperire, Aldo Blaga & Tzika Sax Orchestra, Electrosonor, Remakers, Cantabile Cvartet, Ioana Racolta, TonyJay, Trupa Muzicanții, Monte Carlo, Policrom, Razz Music Show, Mojito Bar Events, Bogdan Bob Rădulescu, Alida’s Sweet Cloud, Dentocalm, Pralina, Staroste.ro, Magic Mirrors, Diamann by Holdmann, Liana Sălăgean.

Ce este Wedding Box?

Platforma Wedding Box poate fi comparată cu un târg online de nunți, întrucât întrunește furnizori din toate categoriile: săli de nuntă, events planneri, flori, rochii, beauty,bijuterii, dulciuri, foto-video, muzică, costume, accesorii pentru miri, bijuterii, cocktail-bar, aranjamente și decorațiuni, dans, invitații de nuntă, lumânări, băuturi și chiar și antrenori personali. Fiecare furnizor prezent pe platforma Wedding Box dispune de un profil care conține fotografii cu ultimele produse sau colecții, o descriere amănunțită a produselor, review-uri din partea altor mirese, dar și date de contact. Mirii pot solicita în mod gratuit oferte furnizorilor, direct de pe platforma noastră, cu un singur click. Solicitarea va ajunge la respectivul furnizor, iar acesta va răspunde în cel mai scurt timp.

„În tot mai multe domenii am observat că există o tendință de a aduce produsele de interes pentru un anumit public tință într-un singur loc, pentru a faciliza accesul la informație, dar și pentru a oferi o experiență completă potențialilor clienți. Exact acest lucru ne-am propus cu ajutorul platformei Wedding Box. Astfel, mirii găsesc aici tot ce au nevoie pentru ziua cea mare, economisind astfel un timp prețios”, a declarat Ioana Pop, co-fondatoare Wedding Box.

Ce este TO DO LIST-UL MIRESELOR?

TO DO LIST-UL MIRESELOR este un tool gratuit conceput de Wedding Box, menit să îți ghideze fiecare pas în organizarea nunții.

Tot ce trebuie să faci pentru a putea beneficia în mod gratuit de toate facilitățile pe care aplicația le oferă, este să îți faci un cont și să împărtășești cu motorașul din spatele aplicației data fericitului eveniment. Vei primi în mod automat un profil personalizat, iar în funcție de data nunții, TO DO LIST-UL MIRESELOR îți va grupa cele 58 de taskuri predefinite pe cinci perioade de timp, astfel încât să existe suficient timp pentru îndeplinirea fiecărui calup de taskuri. Toate taskurile sunt editabile. Mirii pot face diferite notițe în cadrul acestora, le pot șterge, le pot modifica sau pot adăuga taskuri noi în funcție de personalitatea fiecăruia.

În momentul în care ai finalizat un task, acesta trebuie bifat în cadrul aplicației, iar bara de progres îți va arăta în timp real câte taskuri mai ai de îndeplinit până la data nunții, dar și câte zile au rămas până în ziua cea mare.

Până în prezent, TO DO LIST-UL MIRESELOR s-a dovedit un aliat de nădejde pentru mai bine de 2.500 de utilizatori, atât femei, cât și bărbați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.