Compania Vueling va opera de pe Aeroportul din Cluj începând cu luna iunie

Compania aeriană Vueling va asigura zbor direct spre Roma Fiumicino de pe Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” Cluj începând cu data de 20 iunie 2014.

vueling

Destinaţia va fi operată folosind aeronave A320, de 180 de locuri, având o frecvenţă de două zboruri pe săptămână, în zilele de luni şi sâmbătă.

Biletele au fost puse deja în vânzare prin sistemul de rezervări al companiei Vueling. De asemenea, prin această destinaţie, compania aeriană asigură posibilităţi de conexiune cu alte destinaţii din reţeaua de rute a companiei, precum Catania, Palermo, Bari, Paris-Orly, Bruxelles, Ibiza, Malaga, Atena, Valencia etc.

Compania aeriană face parte din grupul IAG (International Consolidated Airlines Group), care deţine şi companiile Iberia şi British Airways.

„Ne bucurăm că în mai puţin de o lună de la anunţul începerii operării pe Aeroportul Internaţional Avram Iancu Cluj cu destinaţia Barcelona, compania Vueling a decis să mai introducă o rută. Cred că este o veste bună pentru pasageri, aceştia având o nouă alternativă de a călători spre Roma, suplimentar faţă de serviciile de transport pe care aeroportul le oferă în prezent”, a declarat Preşedintele Consiliului Judeţean, Horea Uioreanu.

Pe Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” Cluj operează în prezent curse regulate de pasageri trei companii aeriene, către 18 destinaţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.