Restricţii de circulaţie în centrul oraşului pentru noaptea de Revelion

Primăria municipiului Cluj-Napoca va impune restricţii de circulaţie rutieră cu ocazia desfăşurării spectacolului de Revelion din Piaţa Unirii.

Începând de marţi, 31 decembrie 2013, de la ora 20.00 şi până miercuri, 1 ianuarie 2014, ora 2.00, circulaţia va fi închisă pe străzile Napoca, Univesităţii, B-dul Eroilor, Piaţa Unirii şi pe străzile adiacente acestora.

Primăria Cluj-Napoca va organiza în acest an Revelionul 2014 în Piaţa Unirii. Spectacolul va începe de la ora 21.30 cu Ansamblul „Crăişorul” şi interpretele de muzică populară Lucia Potra şi Mariana Morcan. De la ora 22.30 va urca pe scenă trupa Compact, iar de la ora 23.30 va cânta Aurel Tămaş.

„Spre deosebire de ceilalți ani, spectacolul de artificii va avea loc anul acesta în zona Monumentului Memorandiştilor (la clopot), unde vă invităm să închinăm împreună şi o cupă de şampanie. După artificii vă invităm din nou la concert, de această dată cu Alex Mușat și Trupa AIA, a declarat primarul Emil Boc.

În ceea ce priveşte costurile, Primăria municipiului Cluj-Napoca va plăti 6000 de euro şi 6000 de euro va fi contribuţia sponsorilor. „Sperăm să fie o reuşită şi îi aşteptăm pe clujeni în Piaţa Unirii de Revelion. Patinoarul va fi deschis, vom avea 700 de sticle de şampanie pe care pe vom servi împreună cu clujenii sau cu cei care vor dori să fie acolo”, a mai precizat Boc.

revelion 2014

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.