Complexul Polisportiv din Câmpia Turzii se deschide

Primăria Câmpia Turzii a anunțat deschiderea Complexului polisportiv AlfaGenPark, amplasat în parcul municipal-Berc, pe o suprafață de 3.000 de mp, începând de sâmbătă, de la ora 11:00.

„Începând de sâmbătă, ne vedem la „AlfaGen Park”! A venit momentul ca iubitorii sporturilor de la Câmpia Turzii să se bucure de o structură care să le ofere cele mai bune condiții pentru antrenament și distracție!

De la sporturi extreme (skateboarding, rollerblading, trotinete, bmx), la fotbal, handbal, baschet, precum și patinaj artistic pe timp de iarnă, toate vor putea fi practicate în Complexul Polisportiv „AlfaGen Park”, situat în Parcul Municipal (Berc) din Câmpia Turzii.

Începând de sâmbătă, 5 iunie, ora 11:00, toți tinerii practicanți de sporturi din oraș vor avea la dispoziție o facilitate, edificată de Primăria Municipiului Câmpia Turzii, cu fonduri europene, unde să-și petreacă timpul liber, alături de prieteni, într-un mediul modern, departe de pericole!

Ce se va întâmplă sâmbătă, concret? Sâmbătă, 5 iunie 2021, de la ora 11:00 vor avea loc și o serie de manifestări – surpriză, pentru a marca momentul deschiderii Complexului Polisportiv! Respectăm măsurile de protecție sanitară!”, a transmis edilul municipiului Câmpia Turzii, Dorin Lojigan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.