(P) Primul bucătar român cu stea Michelin deschide la Cluj-Napoca un restaurant

Primul bucătar român care a primit prestigioasa stea Michelin, Chef Bogdan Dănilă, deschide în data de 8 iunie, la Cluj-Napoca, în inima Transilvaniei, Restaurantul Pastel.

Într-o revenire spectaculoasă la rădăcinile sale, Chef Bogdan Dănilă prezintă un concept care va redefini scena gastronomică și va redeschide apetitul pentru fine dining.

Localizat în cadrul hotelului Meridian din Cluj-Napoca, Restaurantul Pastel propune gurmanzilor, dar nu numai lor, o experiență cuprinzătoare bazată pe cele mai bune ingrediente și cele mai noi tehnici, într-o abordare artistică a prezentării, cu un serviciu personalizat, orientat către client, și cu o excepțională atenție la detalii.

Meniul european modern al Restaurantului Pastel reflectă din plin experiența și călătoriile culinare pe întreg mapamondul ale bucătarului Bogdan Dănilă și evidențiază esența conceptului de ospitalitate într-un mod elegant, dar totodată casual.

De la celebrul Beef Wellington, pus în valoare de gustul ciupercilor de pădure recoltate din regiune și servit cu un sos catifelat de trufe, la Parfait-ul de foie gras cu chutney de portocală roșie și salată apio, acompaniat de vafe cu Matcha, și până la surprinzătorul desert asamblat din texturi și arome de ciocolată, fructul pasiunii și ulei de mentă, meniul Restaurantului Pastel este o invitație extrem de convingătoare la festin.

Meniul de vinuri nu este doar cuprinzător, numărând peste 90 de etichete românești și internaționale, ci și exclusivist. Felurile de mâncare propuse de chef Bogdan Dănilă vor fi acompaniate de vinuri exclusiviste, multe dintre ele ediții și vintage-uri rare din România.

Adresă: Cluj-Napoca, Calea Turzii nr. 62 (în incinta Hotelului Meridian)
Rezervări: 0730 100 027 sau [email protected]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.