Concert Mirabela Dauer la Cluj!

Mirabela Dauer va susține un concert la Casa de Cultură a Studenților „Dumitru Fărcas” din Cluj-Napoca, în data de 19 martie 2022, de la ora 19:30, unde invitații speciali ai evenimentului sunt grupul italian Gemelli Diversi și Nelu Nicoară (Englezu’).

Bilete concert Mirabela Dauer la Cluj-Napoca

• VIP – 159 lei
• Categoria I – 149 lei
• Categoria II – 139 lei
• Categoria III – 119 lei
• Categoria IV – 89 lei
• Categoria V – 69 lei

Mirabela Dauer – este considerată de unii critici muzicali ca fiind una dintre cele mai bune voci feminine ale muzicii pop românești din ultimii 40 de ani. Alături de Corina Chiriac și Angela Similea, Mirabela Dauer a fost una din cele mai frecvente și iubite prezențe pe scena muzicală și de divertisment TV din anii ’70-’80. A lansat până în prezent 40 de albume. Printre șlagărele ei se numără „Ce dor mi-a fost de ochii tăi”, „Dormeau pe-o frunză două stele” și „Te aștept să vii (Fotoliul din odaie)”.

Fabio Ciardella și Elisabetta Della Santa (Italia) – cunoscuți soliști de muzică pop-operă, cunoscuți în Italia și România au acceptat pentru a doua oară să fie în Cluj pentru a încanta cu vocile lor iubitorii de muzică. Câștigători ai multor premii internaționale, cu o prezență scenică deosebită ne vor încanta din nou pe scena Casa de Cultură a Studenților „Dumitru Fărcas” din Cluj Napoca.

Nelu Nicoară – este una dintre cele mai răsunătoare voci din Cluj, un etern trubadur care a încantat fiecare persoană care a simțit vibrațiile din vocea lui, a cântat și dansat pe melodiile lui. Nelu Englezu Nicoara! Cine nu a auzit de acest artist talentat care, în timp, a devenit o legendă vie iar acum se reinventează! Tinerii și nu numai, generațiilor anilor ’80-‘2010, s-au distrat pe melodiile lui Englezu în show-urile live. Atat în cluburile din țară, discoteci, concerte cât și la “serate” și evenimente private din înalta societate, s-a calificat si în show-ul de televiziune „Vocea Romaniei”!

Bilete disponibile:

https://www.entertix.ro
https://www.myticket.ro
https://www.eventim.ro/

Librariile Carturaresti

Informatii: 0757643978

Câteva melodii celebre ale acesor artiști

Nelu Nicoară (Englezu)
Fabio Ciardella și Elisabetta Della Santa
Mirabela Dauer

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.