Concert susținut de Dan Byron & The Glass Fish la Urania Palace pentru o cauză nobilă

Artiștii concertează pentru o cauză nobilă: servicii pentru supraviețuitoarele violenței sexuale. Banii strânși din vânzarea biletelor vor fi folosiți pentru susținerea ONG-urilor din Rețeaua Rupem tăcerea despre violența sexuală în crearea unor Centre integrate de urgență în caz de viol și violență sexuală. Susține și tu inițiativa noastră, vino la concert și semnează petiția facem.de-clic.ro/rupem_tacerea!

dan byron & the glass fish

Mai multe detalii despre noi și demersurile rețelei găsești pe www.violentadegen.ro și www.actedo.org

Dan Byron, liderul și vocalistul trupei byron, a lansat alături de aceștia până acum 6 albume de studio si 3 DVD-uri live: „Acoustic Drama”, „Live Underground” (filmat în Salina Turda) și „Electric Marching Band”, în care cântă alături de Fanfara Garnizoanei Bistrița și un cor de elevi. Cel mai recent album byron, „Eternal Return” (nov. 2015) a fost înregistrat la celebrul studio Windmill Lane, supranumit și studioul U2 din Dublin și masterizat la Abbey Road în Londra. Înainte de byron, Dan a mai activat în câteva formule și formații, cele mai notabile fiind Kumm și Urma. De-a lungul anilor a colaborat cu o mulțime de artiști, printre care: Alexandru Andrieș, Nicu Alifantis, Paula Selling, Luiza Zan. www.danbyron.ro.

În deschidere: Trupa clujeană The Glass Fish, născută în 2011, îmbină un nu-jazz reinterpretat cu influențe funk și alternative rock. Experiențele diferite ale membrilor trupei înainte de a se reuni sub umbrela TGF se regăsesc în multiplele identități ale muzicii, care îi oferă și o savoare aparte. Membrii sunt Andreea Văsuț (voce), Io Pastuhov (voce, chitară acustică), Vlad Chertes (chitară lead), Cosmin Cîrstea (bas), Iulia Udrea (violoncel), Ștefan Capătă (tobe)/ Sergiu Reștei (percuție).

Prețul unui bilet este de 20 lei, pe care îl poți achiziționa la fața locului sau online: https://goo.gl/LUqot.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.