Concertul Pink Martini a fost mutat de la Sala Polivalentă la Casa de Cultură a Studenților

Datorită interesului scăzut al publicului, concertul susținut de trupa Pink Martini de luni, 5 octombrie, se mută de la Sala Polivalentă la Casa de Cultură a Studenților, potrivit unui comunicat remis presei de organizatorii de la Phoenix Entertainment București.

pink martini

Potrivit site-ului de nișă clujulcultural.ro, pentru concertul trupei Pink Martini s-au vândut doar 520 de bilete!

Evenimentul nu va mai fi deschis cu Zoli Toth Project şi va începe la ora 20.30 cu Pink Martini.

Biletele mai sunt disponibile la categoria VIP – 250 de lei, la categoria Premium – 210 lei, la categoria I – 190 de lei, la categoria a II-a – 170 de lei şi la categoria a III-a – 140 de lei şi se găsesc în reţeaua Eventim şi la magazinele partenere.

„Acordurile de jazz, pop, muzica clasică și latino vor încânta auzurile spectactorilor, iar cei 15 muzicieni de top, printre care se numără și Sofia, Melania, Armanda și August Von Trapp, descendenții lui Captain și ai Mariei von Trapp (din versiunea originală The Sound of Music ce datează din 1965) vor pune în scenă un show incredibil.

Un grup muzical cu o istorie impresionantă, Pink Martini a luat ființă în 1994 în Oregon, la inițiativa pianistului Thomas Lauderdale care, la scurt timp, a cooptat-o pe China Forbes. Pink Martini nu se sfiește să experimenteze noi “rețete” compoziționale, dând naștere de fiecare dată unui regal muzical care pătrunde până în adâncul sufletului ascultătorului.

Concertul Pink Martini reprezintă o experiență de neratat, evenimentul fiind prezentat în premiera pentru publicul din Cluj Napoca de către Phoenix Entertainment”, se arată într-un comunicat de presă.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.