„Coșmarul” camerei A1 de la CJAS Cluj! Clujenii sunt nevoiți să stea cu orele în fiecare zi pentru a-și rezolva problemele legate de asigurarea de sănătate – VIDEO

În fiecare zi, camera A1 de la Casa Județeana de Asigurări de Sănătate Cluj de pe strada Constanța nr. 5 este luată cu asalt de mii de clujeni, iar unii stau ore întregi în fața ușii pentru a-și rezolva diverse probleme legate de asigurarea de sănătate.

CJAS Cluj

Un cititor ne-a semnalat pe adresa redacției că în ziua de marți, 29 septembrie, în jurul orei 15:30, lucrurile au fost pe cale să degenereze într-un scandal de proporții. Funcționarii de la CJAS Cluj au refuzat să îi mai preia pe oameni, iar la ora 15:30 ușa s-a închis, deși programul e până la ora 16:00. „Ne-au trântit ușa în nas pur și simplu și noi am rămas cu ochii în soare”, ne-a relatat un clujean. „Unii stăteau acolo de la 7 dimineața”, ne-a spus clujeanul. Și, colac peste pupăză, numerele de ordine se termină în jurul orei 11-12, poate chiar mai repede, iar din cauza asta apar problemele și nervozitatea oamenilor crește. „Unii intra în fața altora, nu e nicio organizare, totul e un has”, ne-a mai scris clujeanul.

„Am stat 3 ore luna trecută aici pentru o simplă procedură de 3 minute, rândul avansa cu viteza melcului. Nu știu de ce nu mai angajează personal sau să mai deschidă o nouă cameră. E haos aici”, a precizat un alt clujean care a avut de a face cu „coșmarul” de la camera A1 de la CJAS Cluj.

Sute de oameni stau zilnic ore întregi în fața camerei A1 și B1 pentru vizarea asigurării sau modificarea statului de asigurat, de dimineața de la ora 6-7, iar nimeni nu face nimic pentru a schimba această situație neplăcută.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.