Concurenta de trei candidati pe un loc la Scoala de Politie „Septimiu Muresan”

scoala de politieBataie mare pe un post de agent de politie la Scoala „Septimiu Muresan” din Cluj-Napoca. 471 de candidati si-au depus dosarele pentru examenul de admitere, dintre care 361 sunt barbati si 110 femei. 8 candidati sunt maghiari, 3 de etnie roma, 3 de etnie ucraineana si cate 1 de etnie germana si slovaca.

Scoala de poliţie clujeană a scos anul acesta la concurs 160 de locuri, dintre care 6 sunt repartizate pentru tinerii de etnie romă iar 9 pentru reprezentanţi ai altor minorităţi naţionale.

Examenul de admitere 2013 la Scoala de Politie „Septimiu Muresan” se va desfăşura în perioada 9-12 septembrie si consta din: două probe eliminatorii (examinarea medicală şi verificarea aptitudinilor fizice) şi o probă de verificare a cunoştinţelor de limba română şi o limbă străină, la alegere dintre engleză şi franceză – în data de 12 septembrie.

Verificarea medicală are loc la sediul şcolii, din str. Corneliu Coposu, nr. 89-91, iar probele la verificarea aptitudinilor fizice vor avea loc în Parcul Babes. Proba scrisă va fi organizată la sediul Grupului Şcolar Industrial „Tehnofrig”, str. Maramureşului, nr. 165/A.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.