Condiţii dezastruoase la Clinica de Pediatrie II din Cluj! Feţe de perne prinse cu capse – FOTO

Chirurgul estetician Mihai Aşchilean a publicat pe profilul său personal de Facebook două fotografii prin care evidenţiază modul cum au fost cusute feţele de pernă, folosind capsatorul de hârtii. 

După cum se poate vedea în imaginile de mai jos, unele capse erau desfăcute, prezentând un real pericol pentru copiii internaţi la Pediatrie II.

„În perioada 10-15 Noiembrie 2017 fiica mea a fost internata in Clinica Pediatrie 2 salon 41. Dragi prieteni am să vă arăt cum arată faţa de pernă din acel salon. Sunt dezgustat de ceea ce am putut vedea in acele zile.

Timp de 5 zile n-am ştiut cine este medicul curant, ce tratament are fiica-mea , nu s-au luat analize pentru că vezi Doamne este weekend şi laboratorul nu funcţionează (într-un centru care se dă universitar). Mila Domnului este cea care funcţionează în weekend la Pediatrie 2 Cluj-Napoca.

Am cunoscut o mulţime de medici suficienţi, aşa cum este defapt întreg sistemul medical românesc. Îmi este ruşine de acest post pentru că în lista mea de prieteni sunt mulţi chirurgi şi medici din alte ţări, însă vorba celor de la Paraziţii „asta-i realitatea şi nimeni n-are cum să schimbe căcatul”. Ruşine!!!! În primul rand celor care se numesc medici, asistentelor, managerului întregului sistem universitar!”, scrie Aşchilean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.