Conducerea echipei de volei masculin a Universitatii Cluj vrea sa fie arbitrata corect in Divizia A1

Conducerea echipei de volei masculin a Universitatii Cluj a sustinut, marti, 15 martie, o conferinta de presa la sediul clubului de pe strada Cardinal Iuliu Hossu ca urmare a evenimentelor neplăcute care s-au întâmplat la meciul de campionat dintre „universitari” și Arcada Galați. La conferință au fost prezenți managerul Bogdan Ungureanu și antrenorul secund Adrian Briscan.

u cluj volei masculin

Sunt probleme mari de arbitraj. La ultimul meci am avut parte de un arbitraj groaznic și dacă ne gândim și la alte partide putem trage concluzia că dacă eram arbitrați corect aveam acum 27-28 de puncte și eram mult mai sus în clasament. Nu ne convine această situație. Ne dorim să fim arbitrați corect și să ne aflăm acolo unde ne este locul conform jocului din teren. De asemenea, este foarte greu de crezut cum Piatra Neamț a luat puncte la Craiova și la Baia Mare, iar când au venit la Cluj i-am invins cu 3:0. Putem să vorbim și de Ploiești care a câștigat la Baia Mare, a scos punct la Craiova, iar apoi este învinsă cu 3:0 de CSM București.

Mai mult, în iarnă am încercat să aducem un jucător care a fost dat afară de la Piatra Neamț, noi am pregătit dosarul, însă nu l-am mai putut aduce din cauza celor de la Piatra Neamț. Acum el nu este nici la noi și nu joacă nici la ei. Nu înțelegem de ce Final Four-ul Cupei României se joacă la Piatra Neamț, asta în condițiile în care trebuia organizată o licitație. Am adresat aceste întrebări și celor din Federația Română de Volei, dar nu am primit niciun răspuns. Termenul de răspuns este de 30 de zile, noi am depus o adresă în data de 12 ianuarie și încă nu am primit nici un fel de răspuns. În momentul de față noi nu mai putem face față presiunii care vine din exterior. Băieții arată că se pot bate de la egal la egal cu Galațiul, am bătut toate echipele cu care suntem în luptă directă. De două ori pe Piatra Neamț, cu Dinamo am obținut 4 puncte, pe CSM București i-am eliminat din Cupa României. Noi ne-am făcut datoria de a fi deasupra liniei, matematic trebuia să fim pe un loc de play-off. Consider că Piatra Neamț este cea mai slabă echipă din campionat și cu toate acestea ei fac puncte în meciurile cu echipele foarte puternice”, a sustinut managerul sectiei de volei masculin, Bogdan Ungureanu.

Voleibalistii clujeni au fost invinsi in ultima etapa disputata, 21, pe terenul formatiei Arcada Galati, scor 1-3, terminand prima faza a sezonului regulat pe locul 10 din 12, cu 17 puncte.

Noi momentan am terminat campionatul. Pot spune că am încheiat cu fruntea sus. Am făcut tot ce a depins de noi, iar acum din păcate suntem la mâna celor de la Ploiești și a celor de la Zalău pentru a termina sezonul regulat pe locul 9″, a declarat antrenorul Adrian Briscan. 

Clasamentul Diviziei A1!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.