Conducerea Sălii Polivalente își cere scuze după incidentul de la Trofeul Carpați, în care un angajat a agresat verbal fotoreporterii și jurnaliștii

Având în vedere incidentul apărut la Trofeul Carpați, care, de altfel, a fost un eveniment de succes unde peste 7.200 de spectatori și-au susținut echipa favorită de handbal feminin, conducerea Sălii Polivalente își cere scuze în fața fotoreporterilor și jurnaliștilor care au fost agresați verbal de către angajatul sălii, domnul Paul-Adrian Țiriac. Subliniem încă o dată deschiderea noastră în fața reprezentanților presei, cu care dorim să avem o relație profesională normală.

paul tiriac sala polivalenta

Dorim să menționăm faptul că domnul Paul-Adrian Țiriac nu are mandat din partea conducerii în a lua legătura cu presa și a vorbi în nume oficial, tocmai de aceea a fost penalizat cu 5% din salariul aferent lunii martie 2015.

În cadrul societății există un angajat care se ocupă de comunicarea oficală și de relațiile cu presa. Această persoană se numește Cristina-Ioana Petrovici, fapt ce poate fi verificat și pe site-ul societății www.polivalentacluj.ro. Toți cei care doresc să afle informații exacte despre Sala Polivalentă Cluj-Napoca sunt rugați să ia legătura cu persoana amintită mai sus, la adresa de e-mail: [email protected]. Pentru a nu crea confuzii în mediul virtual, amintim faptul că pagina oficială de facebook este: www.facebook.com/polivalentacluj și doar de aici puteți lua informații conforme cu realitatea despre evenimentele care se desfășoară în sală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.