Consilierul local PSD Horia Nasra il intreaba pe Emil Boc: „Unde este pasajul subteran din cartierul Mărăști?”

Nici nu s-au incheiat de numarat voturile de la alegerile locale de duminica, 5 iunie, ca purtatorul de cuvant al PSD Cluj, Horia Nasra, proaspat numit consilier in Consiliul Local Cluj-Napoca, i-a adresat o prima intrebare lui Emil Boc, care vizeaza promisiunea edilului din urma cu un an cu privire la pasajul subteran din cartierul Marasti.

boc vs nasra

În urmă cu un an Emil Boc ii anunța pe clujeni la un post de radio local că are o soluție salvatoare pentru descongestionarea traficului din municipiul Cluj-Napoca: un tunel sub sensul giratoriu din Mărăşti.

„Este soluţia care ne-ar putea rezolva problema traficului”, spunea atunci Emil Boc, justificându-și propunerea după numeroasele plângeri depuse de clujeni, din cauza aglomeraţiei existente în zona sensului giratoriu, o mare restanță a administrației Emil Boc – PNL de altfel.

Din iunie 2015 până astăzi, Emil Boc nu a oferit nici un răspuns clujenilor, omițând și în campania electorală subiectul.

„Din 2004, Emil Boc promite din doi în doi ani un tunel sub municipiul Cluj-Napoca, idee preluată de la fostul primar Gheorghe Funar, însă nu se întâmplă nimic. Actuala situaţie a traficului din Cluj-Napoca nu este decât o dovadă a faptului că administraţia a fost depăşită de anvergura dezvoltării orașului. Nu există o abordare coerentă integrată şi profesionistă a acestei probleme majore care va afecta comunitatea pe termen lung, preferându-se în continuare soluţia cea mai facilă, ce a sistematizării rutiere”, a declarat Horia Nasra.

În acest context, Nasra ii solicita primarului Emil Boc să răspundă la următoarele întrebări:

1. Care este stadiul proiectului „pasajul subteran din cartierul Mărăști”?
2. Care sunt sursele de finanțare pentru realizarea acestui proiect?

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.