Miercuri, 8 iunie, va avea loc finala Cupei Liceelor NeuronKid 2016, la Sala Sporturilor „Horia Demian”

Finala mare a celei de-a 12-a editii a Cupei Liceelor NeuronKid 2016 va avea loc miercuri, 8 iunie, la Sala Sporturilor „Horia Demian”, incepand cu ora 13:00, si le va pune fata in fata pe campioana si vicecampioana de anul trecut, Colegiul Tehnic de Comunicatii „Augustin Maior” si Liceul cu Program Sportiv (LPS).

cupa liceelor 2016

Meciurile vor incepe maine de la ora 12:00, cu finala mica dintre Liceul Energetic si Liceul Gheorghe Lazar, urmand ca de la ora 13:00 sa aiba loc finala mare.

Dupa cele doua finale, vor avea loc meciuri demonstrative în care sunt angrenați foști mari fotbaliști din Ardeal, profesori și bloggeri. Mai mult decât atât, organizatorii au pregătit o serie de surprize și concursuri pentru cei prezenți în public, cu premii importante și multă distracție.

Finala competiției va fi transmisă de TVR Cluj, de la ora 13:00, iar în pauzele dintre meciuri, partenerii noștri de la Banca Transilvania și Decathlon au pregătit concursuri cu premii importante.

Cei mai norocoși din tribune vor primi invitații la Untold și Electric Castle, două dintre cele mai mari festivaluri din România, și nu numai, la ora actuală. Mai mult, vor avea loc demonstrații ale majoretelor de la BestJunior, o echipă formată în 2013, dar care a participat deja cu succes la o mulțime de competiții oficiale destinate majoretelor.

Iată programul zilei de miercuri, 8 iunie:

12:00 Liceul Energetic – Gheorghe Lazăr (finala mică)
13:00 Augustin Maior – LPS (finala mare)
14:00 Triunghiular demonstrativ – vor juca echipa profesorilor de sport, fostele glorii ale fotbalului din Ardeal și echipa bloggerilor

Iată componența echipelor fostelor glorii și a profesorilor care ne vor încânta, mâine, pe parchetul Sălii Sporturilor „Horia Demian”, în cadrul meciurilor demonstrative:

Echipa fotbaliștilor ardeleni:
Călin Ciucur, Cristi Dulca, Marco Dulca, Marius Popescu, Cristi Pojar, Sorin Vădana, Radu Sabo, Alin Bănceu, Feri Dican, Romulus Cîmpian, Orlando Borz, Stelian Gherman, Alpar Meszaros – antrenor Vasile Dobrău

Echipa profesorilor de sport:
Adrian Condor (SAMUS), Romică Boar (Tehnofrig), Tavi Gorgan (Informatică), Alin Albu (LPS), Radu Vass (Gheorghe Lazăr), Ilie Lazăr (Seminarul Ortodox), Călin Tecoanță (LPS), Gheorghe Fetean (Nicolae Bălcescu), Ioan Miszti (Ana Aslan).

Echipa bloggeri, presă & friends:
Daniel Rus – blogger, nu fură curent, deşi e angajat la Electrica
Dan Ciulea – blogger, organizatorul evenimentelor Lollyboom – festival pentru copii şi Nepoţi de Crăciun, acţiune umanitară prin care se adună mii de pachete pentru bunicii fără posibilităţi din Cluj
Lucian Jurj – blogger, amator de festivaluri şi IT-ist profesionist
Adrian Rus – reporter la cjsport, specialist pe ligile inferioare de fotbal
Ovidiu Cornea – reporter la acelaşi cjsport, flaneur (hoinar) între sala sporturilor şi sala polivalentă
Emil Moldovan – reporter stiridesport.ro şi povestitor pe blogul Emil Zice.
Tudor Rus – blogger, programator, sponsorul echipei
Radu Moldovan (portarul) – artist, DJ. Va susţine primul său concert duminică seara, într-un club de pe strada Iuliu Maniu.
Darius Mureşan – de profesie cameraman, manager la un club de fiţe din Piaţa Muzeului.
Tino Moldovan – omul cu foile de joc de la Cupa Liceelor, ex-blogger şi crâşmar la Spaţiu Music-Pub.
Mihai Hossu – Marketing Manager la Iulius Mall.

Mai multe informatii despre intreaga competitie gasiti pe ovidiublag.ro.

Intrarea spectatorilor va fi liberă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.