Consiliul Județean demarează lucrările pe drumul județean 103G Moldovenești – limită cu județul Alba

Consiliul Județean Cluj demarează pe drumul județean 103G, pe sectorul dintre localitatea Moldovenești și limita cu județul Alba, lucrări de întreținere ce se vor finaliza cu așternerea de covor asfaltic.

Este vizat sectorul de 12,4 kilometri dintre pozițiile 13+200 și 25+600, lucrările urmând a începe în aceste zile, după ce amplasamentul a fost predat deja constructorului.

Lucrările vor consta în plombări cu îmbrăcăminte asfaltică cu cilindrare, reprofilarea drumului cu adaos de piatră spartă cu cilindrare, așternerea de strat de balast stabilizat, acestea finalizându-se cu turnarea de covor asfaltic. De asemenea, vor mai fi executate acostamente, curățarea de șanțuri, rigole și podețe, precum și tăierea lăstărișului din vecinătatea căii de rulare.

Îmbunătățirea condițiilor de circulație pe drumul județean DJ 103G Moldovenești – limită cu județul Alba este importantă întrucât acesta realizează o legătură rapidă cu drumul național DN 75 și, mai departe, către municipiul Turda, dar și pentru că asigură un acces direct către județul Alba.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.