Jaf la USAMV. Peste 90.000 lei au fost furați miercuri noaptea din casieria facultății

Poliția Cluj a anunțat că cei doi hoți care au dat, miercuri noaptea, o spargere la Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară (USAMV) Cluj-Napoca au furat peste 90.000 de lei.

Referitor la prejudiciul cauzat, inițial a fost reclamată sustragerea sumei de circa 30.000 de lei. Pe parcurs s-a revenit asupra prejudiciului, constatându-se ca acesta se ridica la peste 90.000 de lei. O să vă informăm când apar date noi și de interes„, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Cluj.

Două persoane au dat spargerea la casieria USAMV din Cluj. Polițiștii au demarat o anchetă pentru identificarea autorilor.

În această dimineață am fost sesizați cu privire la comiterea unui furt din casieria unei universități de pe strada Moților, din Cluj-Napoca. Conform primelor verificări, două persoane au pătruns prin efracție în clădire pe timpul nopții și au sustras bani.

În acest moment, polițiștii efectuează cercetarea la fața locului pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs furtul, identificarea autorilor și tragerea acestora la răspundere penală”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

În data de 3.10.2019, s-a constatat de către angajații universității ajunși la serviciu, intrarea prin efracție în clădirea Rectoratului USAMV Cluj-Napoca. În momentul de față, organele de cercetare penală sunt la fața locului pentru investigații”, arată Biroul de Imagine al USAMV Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.