Veste bună. La Cluj s-a lansat linia telefonică pentru informații medicale de specialitate legate de COVID-19

Prefectura Cluj informează că începând de miercuri a fost dată în funcțiune dispeceratul COVID-19, cu 7 linii telefonice pentru toți cetățenii din județul Cluj.

Clujul are, începând de miercuri, un dispecerat telefonic pentru cetățenii din județul Cluj care doresc informații despre COVID-19.

Începând de ieri functioneaza dispeceratul Covid 19, nr. tel. 0364.430.030, cu 7 linii telefonice, între orele 07-23, pentrut toți cetățenii din județul Cluj. În acest moment e unicul de acest fel din Romania”, a precizat prefectul Clujului, Mircea Abrudean.

Număul este 0364 430 030, iar programul de funcționare al liniei telefonice este zilnic, între orele 07:00 și 23:00, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică.

Apelând acest număr puteți intra în legătură cu personal medical specializat, care vă poate oferi informații despre modul în care se manifestă virusul, modalități de prevenire a îmbolnăvirii și alte detalii legate de conduita preventivă.

Rugăm cetățenii să apeleze numărul unic de urgență 112 doar pentru situații de urgență, iar pentru solicitarea de informații să apeleze linia telefonică dedicată”, transmite Instituția Prefectului Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.