Consiliul Judetean nu si-a respectat promisiunea de a asfalta drumul spre Bontida

In timp ce Consiliul Judetean Cluj raporteaza „asfaltari la hectar” saptamanal prin comunitate de presa trase parca la indigo, realitatea din teren sta cu totul alta, iar sectoare de drum importante nu au vazut asfalt niciodata si nici picior de muncitor. Cum este si cazul drumului spre Bontida, devenit o promisiune electorala purtata de vant din 4 in 4 ani, peste care vor trece peste o saptamana cateva zeci de mii de turisti care vor veni la editia a 5-a a festivalului Electric Castle de pe domeniului Castelului Banffy (13-16 iulie 2017).

Drumul care ar fi trebuit sa fluidizeze circulatia autobuzelor spre si dinspre castel arata ca un drum clasic de tara, cu pietris si plin de gropi, asta deoarece reprezentantii Consiliului Judetean Cluj nu si-au respectat promisiunea facuta organizatorilor de a repara acest sector de drum atat de esential.

Cu toate ca se lauda la toate targurile de turism cu experienta Electric Castle si cu imaginea festivalului, insa la capitolul crearii unor conditii decente minime de transport spre zona de festival reprezentantii forului judetean sunt cam repetenti.

„Așa arată drumul pe care ar trebui să fie aduși, peste 1 săptămână, cei aproape 150.000 de oameni, ce vor veni pentru 5 zile, la Electric Castle 2017.

Este drumul pe care Consiliul Județean Cluj s-a angajat și în acest an să îl repare, pentru a ne ajuta să fluidizăm traficul autobuzelor dinspre și înspre Bonțida. Mai exact, 5 km din DJ 161 Gădălin – Bonțida. 5 (cinci)!

Știm deja răspunsul oficial pe care îl vom primi. E același de 4 ani încoace: „urmează, e un proiect, e prins de un buget, se face, e complicat cu proiectul, poate la anu'”.

Oricum, cel mai important este că, indiferent de infrastructura din zonă, ne vom putea mândri în continuare pe la târguri de turism și prin broșuri informative cu cât de minunat este Electric Castle. Mulțumim de sprijin!”, a scris PR Manager-ul festivalului, Andi Vanca.

La editia de anul acesta a Electric Castle sunt asteptati peste 150.000 de participanti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.