Noi produse și furnizori în magazinul online Produs de Cluj

La opt luni de la lansarea de către Consiliul Județean Cluj a platformei magazinprodusdecluj.ro, aceasta continuă să primească noi furnizori.

Astfel, pe lângă diversificarea sortimentelor la unele preparate, oferta include acum și alte produse, în special unele solicitate de clienți.

Magazinul online al Asociației Produs de Cluj continuă să prezinte un interes deosebit atât pentru consumatori cât și pentru producătorii de preparate alimentare.

În acest fel, pe lângă micii întreprinzători a căror activitate este orientată spre conservele din fructe și legume sau spre procesare de lapte și carne, s-a alăturat și unul dintre cei mai vechi și cunoscuți agenți economici din Cluj, Prodvinalco.

Oferta de sărbători a magazinprodusdecluj.ro include, noi sortimente de zacuscă și dulcețuri, murături de casă, preparate tradiționale din carne de porc, dar și cozonaci și prăjituri.

De asemenea, sunt disponibile coșuri-cadou, care pot să fie în formula prestabilită, dar există și posibilitatea de a crea propria variantă de cadou.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.