Constantin Iosef a pus capăt mariajului cu Teo Trandafir după doar 6 luni de căsnicie

Teo Trandafir (44 de ani) radia de fericire pe data de 2 iunie 2012, când şi-a unit destinul cu iubitul ei, Constantin Iosef (44 de ani), pe care îl cunoscuse, de Sărbătorile de Iarnă, pe Facebook. Şi atât s-au complimentat în interviuri, încât povestea lor de dragoste părea ireală. Însă, pe data de 8 decembrie, scurta lor căsnicie avea să se încheie.

2-3-teo_barbat_in_clip_esti_iubibila_77a283f8ad

„Mi-am găsit jumătatea. Viaţa mea o să fie lângă Teo de acum înainte. Sunt nişte sentimente de dragoste pe care nu pot să le descriu în cuvinte. Suntem într-o euforie şi o stare unde sentimentele sunt la apogeu”, mărturisea Constantin Iosef, în urmă cu câteva luni.

Şi Teo avea numai cuvinte de laudă la adresa bărbatului ei: „M-a cerut de soţie foarte repede, după ce ne-am cunoscut pe Facebook. Mi-a zis: «Vrei să fii leoaica mea?» Sunt fericită lângă cel mai minunat bărbat, este un soare. Acum suntem cinci. Suntem ca un pumn, când ne strângem… este ceva ireal. Suntem eu, Constantin şi cei trei copii ai noştri (n.r. – Maia, fetiţa lui Teo, şi cei doi băieţi ai lui Constantin)”.

E clar că s-au venerat o perioadă, dar toate aceste declaraţii publice, cu iz romantic, sunt acum de domeniul trecutului, căci Iosef a părăsit, pe data de 8 decembrie, vila lui Teo Trandafir din Pipera, unde au locuit pe parcursul scurtei lor căsnicii. Ambii au confirmat zvonul despărţirii.

În timp ce Constantin a fost categoric, susţinând că nu mai există cale de întoarcere şi că îşi va petrece Sărbătorile de Iarnă alături de părinţii şi de surorile lui, aflate în România, Teo a încercat să-i găsească o scuză bărbatului iubit. Ea a spus că dorul de cei doi băieţi ai lui, aflaţi în Franţa, i-ar fi mistuit lui Constantin sufletul şi că el ar fi ales să plece după ei. Ceva însă nu se leagă, nu de alta, dar Constantin Iosef a acceptat propunerea preşedintelui FR de Rugby, Alin Petrache, de a prelua funcţia de antrenor al lotului naţionalei de tineret, U17.

„S-au despărţit? Incredibil! Am fost la nunta lor şi am văzut cu ochii mei cât de mult se iubeau. A fost un eveniment atât de intim şi de frumos… pe malul lacului Snagov… Ce să mai, o superpoveste de căsătorie”, ne-a declarat Alin Petrache la aflarea veştii că Iosef, sau Costi, cum îl alintă rugbiştii, a rupt relaţia cu Teo.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.