Controversata Şoşoacă, exclusă din AUR! Ce motive au invocat liderii partidului pentru excludere!

Controversata senatoare Diana Șoșoacă a fost dată afară din Partidul Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) după ce a petrecut la o petrecere cu lăutari în Iași.

„Din păcate, doamna Şoşoacă nu a înţeles care sunt regulile jocului în momentul în care eşti demnitar al statului român”, a spus deputatul AUR, Dan Tănasă.

„Domnul Tîrziu şi domnul Lavric i-au comunicat doamnei Şoşoacă anumite reguli de joc în cadrul Senatului, iar doamna Şoşoacă înţeleg că vrea să joace singură pe terenul dânsei. Un senator al României nu are ce căuta la o paranghelie cu lăutari şi să transmită live pe Facebook. S-au strâns mai multe lucruri”, a mai spus Dan Tănasă

Potrivit acestuia, Dianei Şoşoacă i s-a adus la cunoştinţă că ceea ce face nu este în interesul partidului, însă ar fi transmis că nu e dispusă să respecte cadrul statutar al partidului şi regulile pe care trebuie să le respecte orice demnitar.

Inclusiv astăzi, senatorul Şoşoacă a avut o declaraţie politică întreruptă de Biroul Permanent al Senatului.

„Pentru declaraţii politice, politicianul nu răspunde. Este singura şansă să spui ADEVĂRUL, aşa cum îl cunoşti! A deranjat adevărul despre efectele adverse ale vaccinarii, sustţnute de cercetările Pfizer Biontech şi acuzaţiile împotriva clasei politice care distrug poporul român! Dacă toată lumea vrea să ascundă adevărul, eu nu sunt dispusă la acest compromis”, a scris Şoşoacă, pe Facebook, după ce i-a fost întreruptă declaraţia politică.

Diana Şoşoacă este cel mai vocal parlamentar împotriva vaccinării şi împotriva măsurilor luate pentru protecţia anti-COVID-19.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.