Copilul de 9 ani ranit in urma incidentului de sambata din Sala Polivalenta a fost externat

Baietelul în vârstă de 9 ani care a căzut în gol, de la o înălțime de 5 metri, sub tribuna Sălii Polivalente din Cluj-Napoca, a fost externat. Tanarul este junior al echipei de baschet masculin „U” BT Cluj-Napoca.

ambulanta

„Copilul a fost internat sâmbătă cu o fractură de antebraț stâng și cu un traumatism cranio-cerebral închis. Traumatismul nu a pus probleme din punct de vedere neurologic și neurochirurgical, s-a infirmat un hematom subdural după consult CT și după examinare CT și consult neurochirurgical și a fost redusă fractura în sală. Copilul a fost externat astăzi. Deci, din punct de vedere neurologic a ieșit din perioada critică și atunci rămâne fractura pentru care, probabil peste trei săptămâni, va trebui scos ghipsul ca să vedem cum s-au sudat oasele respective”, a declarat pentru Agerpres directorul Spitalului de Copii Cluj, dr. Călin Lazăr,

Copilul suferise mai multe contuzii, precum și o fractură a antebrațului, după ce căzuse sub tribuna Sălii Polivalente, de la o înălțime de peste 4 metri, printr-un spațiu creat între tribuna fixă și tribuna mobilă a sălii.

Incidentul a avut loc in primul sfert al meciului de sambata dintre U-BT Cluj-Napoca si CSM Oradea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.