Funar se visează din nou preşedintele României! Fostul primar al Clujului a anunţat că va candida la alegerile prezidenţiale din acest an!

Fostul primar al Clujului, Gheorghe Funar, revine pe scena politicii româneşti, anunţându-şi candidatura la alegerile prezidenţiale din acest an, din partea Partidului România Noastră, al cărui preşedinte este.

„Voi candida la preşedinţie. Am avut pe 15 decembrie un congres la Alba Iulia al Partidului România Noastră şi sunt singurul om politic ales prin vot de un partid să fiu candidat la preşedinţie. Avem organizaţii în 30 de judeţe, le vo acoperi şi pe celelalte anul viitor. Eu mi-am încărcat bateriile în perioada aceasta. Veţi auzi multe despre mine”, a declarat Gheorghe Funar, citat de antena3.ro.

În vârstă de 69 de ani, Gheorghe Funar a fost vreme de ani de zile preşedintele PUNR şi timp de 12 ani, între 1992-2004, primar al Clujului. După ce PUNR a dispărut, Funar a trecut la PRM-ul lui Corneliu Vadim Tudor, fiind ales secretar general şi chiar preşedinte al formaţiunii. 

A fost senator al României şi a candidat de două ori la alegerile prezidenţiale: în 1996, când  s-a clasat al şaselea şi în 2014, când a fost al 11-lea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.