Coregrafa celei mai cunoscute școli de dans din lume susține peste 3 zile primul Master Class din Cluj-Napoca

Starul internațional al Millennium Dance Complex, DANA ALEXA (născută în Brooklyn, New York), vine pentru prima dată în Cluj-Napoca pentru a susține un Master Class de cel mai înalt nivel!

Evenimentul, adresat tuturor celor pasionați de dans, este organizat de Școala de dans Transylvania Dance Academy și va avea loc vineri, 19 mai 2017, între orele 17:30 – 20:00, la T-Dance (Magazin CENTRAL, Str. Regele Ferdinand, Nr. 22-26, Et. 3).

Ultimele noutăți sunt disponibile pe pagina de Facebook a evenimentului: http://bit.ly/MasterClass-DanaAlexa-TDance sau la telefon: 0744 777 478.

Pentru înscrieri, click aici:

https://goo.gl/8qJmRh (preț redus până în 17 mai, ora 00:00).

Canalul de youtube al coregrafei Dana Alexa este:

https://www.youtube.com/user/DanaAlexaDance/videos.

Despre DANA ALEXA avem doar cuvinte de laudă. Deși are doar 27 de ani, dansatoarea profesionistă și coregrafa are colaborări cu artiști de top din întreaga lume (Wiz Kalifa, Kat Deluna și Matt Steffanina) și un portofoliu impresionant de activități (a realizat coregrafii pentru spectacole TV ca „So You Think You Can Dance” și „Watch What Happens Live” și face parte din staff-ul unor convenții internaționale celebre ca „Dance Workshop Paris”, „Just For Kix” și „One Million Camp din Seul”).

La acest prim Master Class se pot înscrie toți cei interesați, iar pe lângă noile cunoștințe pe care le vor acumula, aceștia vor rămâne și cu o amintire imortalizată alături de Dana și vor primi o Diploma Meet & Greet cu autograf.

„Suntem foarte entuziasmați de această colaborare. E prima dată când o vedetă de la MILLENNIUM DANCE COMPLEX (L.A) vine la Transylvania Dance Academy și în Ardeal, ceea ce ne face să fim și mai bucuroși și nerăbdători. Este o ocazie unică pe care pasionații de dans trebuie să o experimenteze. În cadrul ”Q&A Meeting” cei prezenți vor afla secretele succesului acestei formidabile dansatoare și picanterii din blogul artistei. Mai mult, noi am început deja să punem la cale câteva surprize pentru toți cei care ne vor călca pragurile, așa că, va fi o zi deosebită”, spune Freetzy Laszlo Kun – Fondatorul TDance.

DANA ALEXA predă JAZZ FUNK & CHOREO la Millennium Dance Complex și IDA Hollywood din Los Angeles și e blogger inspirațional pentru dansatorii din toată lumea.

Transylvania Dance Academy este cea mai prestigioasă școală de street dance din România și organizează frecvent evenimente care au ca public țintă tinerii pasionați de dans, unde aceștia să își poată arăta talentul și să întâlnească coregrafi renumiți de la care să învețe cum să devină cei mai buni dansatori. Atelierele de dans organizate de Transylvania Dance Academy, au drept instructori – dansatori internaționali, iar de-a lungul anilor, la evenimentele T-Dance au participat dansatori din peste 10 țări.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.