Corina Caprioriu, sprijinita de Asociatia „U” Business Sport Club pentru Olimpiada de la RIO 2016

In vederea participarii la urmatoarea editie a Jocurilor Olimpice de Vara din Brazilia (Rio de Janeiro 2016), vicecampioana olimpica la JUDO, Corina Caprioriu, a incheiat un parteneriat cu Asociatia „U” Business Sport Club.

corina caprioriu si sorin popa

„Obiectivul nostru principal este să sprijinim performanța. Acest parteneriat cu Corina Căprioriu a fost semnat în acest sens, pentru a o susține în activitatea sportivă pe care ea o desfășoară și vrem să arătam că noi suntem alături de sportul clujean”, a declarat președintele Asociatiei UBSC, Sorin Popa.

„Sunt onorată de această șansă care mi s-a acordat prin semnarea acestui contract de colaborare cu asociația UBSC. Îmi dă un plus de motivație în ceea ce fac, în pregătirea mea pentru competițiile care urmează, și mai vreau să-i mulțumesc și d-lui director al Clubului Sportiv Universitatea Cluj, Ovidiu Vasu, cel de la care a pornit această colaborare”, a declarat judoka Corina Căprioriu.

Corina Căprioriu, alături de alte judoka ale CS Universitatii Cluj, va participa la Grand Slam Paris, în perioada 8-9 februarie 2014.

„U” Business Sport Club reprezinta o asociatie constituita, in 2013, din mai multe firme clujene reunite in jurul Simbolului CS Universitatea pentru sprijinirea sportului universitar clujean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.