Rugbystii clujeni au luat lectii de box

Echipa de rugby a Universitatii Cluj are parte de un antrenament diversificat in vederea returului de campionat. De la exercitii folosite cu precadere in atletism, la placaje specifice sportului cu balonul oval, antrenorul Bogdan Cantor si-a dus echipa la un antrenament de box.

rugbistii clujeni la antrenament de box

„Mi-am dorit în primul rând să le arăt băieţilor din echipă cum se antrenează colegii noştri de la secţia de box. Bănuiam că pentru mulţi dintre ei va părea o joacă, dar ştiam că va fi o şedinţă de pregătire scurtă şi de intensitate maximă. Azi am venit la sala de box, săptămâna viitoare vom continua cu alt gen de antrenament pentru a ne cunoaşte colegii de club şi pentru a ne cunoaşte şi ei pe noi”, a declarat antrenorul echipei de rugby.

„A fost plăcut să pregătesc echipa de rugby şi o experienţă nouă pentru mine. Băieţii s-au descurcat destul de bine, dar cel mai important este că au fost ascultători şi au încercat să respecte regulile de pregătire a acestui sport”, a spus antrenorul secției de box a CSU, Iosef Hercz.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.