Covrigii sunt un real pericol pentru sanatatea dumneavoastra. Vezi care sunt efectele

Banalul covrig cu sare a ajuns să facă parte din meniul zilnic al unei persoane, devenind una dintre cele mai apreciate „gustări” ale românului. Însă, studiile arată că ar trebui să ne gândim de două ori înainte de a-i mânca.

covrigarie

Conform specialiştilor, un covrig are între 250 şi 300 de calorii, mai mult de 50 de grame de carbohidraţi, şi nici un nutrient. Medicii recomandă să consumaţi foarte rar covrigi şi atunci să nu fie foarte calzi, deoarece acest lucru favorizează apariţia diabetului, pe lângă multe alte lucruri.

Covrigii calzi, consumaţi zilnic pe perioade mari de timp, determină acumularea kilogramelor în plus, uzează pancreasul şi, în timp, creează rezistenţa la insulină.

Nutriţioniştii au descoperit că persoanele care mănâncă zi de zi un covrig, au o greutate de două ori mai mare decât cele care consumă un covrig pe lună.

Specialiştii recomandă consumul covrigilor doar în cazul în care alergăm două sau trei ore pe zi!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.