Totul despre „cazul Pistorius”, intr-un documentar care va putea fi vazut in premiera in Romania

Cazul celebrului atlet paralimpic care si-a ucis iubita, modelul Reeva Steenkamp, va putea fi urmarit in documentarul „Oscar Pistorius: Ce s-a întâmplat cu adevărat?”, ce va fi difuzat sâmbătă de la ora 22.00 în premieră în România, la televiziunea TLC.

Oscar Pistorius
foto AFP

Oscar Pistorius este un sportiv paralimpic de talie mondială, cu o carieră demnă de urmat ca exemplu. Informaţia că el ar fi ucis-o pe iubita lui – Reeva Steenkamp, model sud-african şi vedetă de programe TV – a şocat întreaga lume. TLC va investiga această crimă brutală într-un material special de o oră intitulat “Oscar Pistorius: Ce s-a întâmplat cu adevărat?”, care va fi difuzat pe TLC sâmbătă, de la ora 22.00, şi în reluare duminică, de la ora 23.00, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

Modelul sud-african a fost împuşcată de patru ori cu una dintre armele aflate în proprietatea lui Pistorius chiar de Ziua Îndrăgostiţilor, pe 14 februarie 2013. Cel mai celebru atlet paralimpic al lumii a fost ulterior acuzat de uciderea cu premeditare a tinerei, dar a continuat să susţină că a confundat-o cu un intrus şi că întreaga poveste a fost doar un accident nefericit.

Documentarul este filmat în Africa de Sud si dezvăluie în premieră imagini, interviuri în exclusivitate şi opinii ale unor apropiaţi din anturajul Reevei. Cea mai bună prietenă a tinerei îi conduce pe telespectatori în dormitorul Reevei şi povesteşte lucruri emoţionante despre prietenia lor.

Atletul isi susţine în continuare nevinovatia şi că focurile de armă au fost doar un accident, el fiind convins la momentul respectiv că împuşca un hoţ.

TLC face parte din portofoliul companiei Discovery Communications.

În România, Discovery Networks distribuie în prezent opt televiziuni: Discovery Channel, TLC, Animal Planet, Discovery World, Discovery Science, Discovery HD Showcase, Animal Planet HD şi ID Investigation Discovery.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.