Creații inedite realizate de artiști români, la Cluj Design Days, în Iulius Mall

Timp de patru zile, Iulius Mall găzduiește Cluj Design Days, un eveniment care reunește creații aparte, realizate de artiști locali și naționali. Clujenii interesați de noutățile din domeniul designului vestimentar sau al decorațiunilor interioare sunt invitați să descopere piese impresionante.

cluj-design-days

De joi până duminică, în perioada 13 – 16 octombrie 2016, spațiul expozițional de la demisolul Iulius Mall va găzdui cea de-a doua ediție Cluj Design Days. Anul acesta, evenimentul se desfășoară sub forma unui târg de produse „designer made”, încântând publicul cu o varietate de articole realizate într-un mod cât se poate de ingenios. Peste 40 de designeri locali și naționali își vor prezenta cele mai noi creații, acoperind segmente precum: design de obiect, home decor și fashion. Cei care apreciază unicitatea și frumusețea articolelor care poartă semnătura unor designeri autohtoni vor admira lucrări cu imaginație și le vor putea cumpăra pe cele care se potrivesc stilului și preferințelor lor. Vor putea alege piese vestimentare, încălțăminte, bijuterii, genți și accesorii, aranjamente florale, decorațiuni, mobilier, articole din ceramică, ilustrații și multe altele.

Sâmbătă, 15 octombrie, de la ora 19.00, publicul Cluj Design Days, de la demisolul Iulius Mall, se va bucura de un moment surpriză: fashion show inedit, cu tinere actrițe, care vor improviza mișcări de dans contemporan îmbrăcate în ţinute create de designeri clujeni.

Cluj Design Days este un eveniment marca Muza şi Dunga, platforme de promovare a designului local și național, și are scopul de a încuraja aprecierea originalității și de a susține munca artiștilor clujeni și nu numai.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.