Comediantul Mircea Bravo, invitatul ediției 60 al evenimentului Berăria Culturală

Cea de-a 60-a ediție a Berăriei Culturale – intitulată „Hazul și necazul la români” – oferă șansa clujenilor să îl întâlnească pe unul dintre cei mai cunoscuți, apreciați și în același timp controversat comediant din Cluj-Napoca, Mircea Bravo.

„NU RATA!… întâlnirea cu comediantul clujean Mircea Bravo, cel care face o țară întreagă să zâmbească sau să se enerveze cu farsele sale cu substrat social, care va avea loc miercuri, 12 octombrie, de la ora 19, în sala Euphoria a Fabricii de Bere Ursus. Alături de povestea de viață a juristului Mircea Popa, cel care zicea într-un interviu la „matinalul” Realitatea FM Cluj că a trebuit să se elibereze din chingile profesiei în care s-a format la universitate pentru a deveni liber prin ironie, farse și umor, veți avea parte de zâmbete și povești amuzante. Dar vor fi și mărturisiri și recunoștințe la care nu te aștepți de la un om care folosește biciul umorului pentru a îndrepta morala și comportamentele.

Mircea Bravo spunea în cadrul acelui interviu că, „tot ceea ce fac, fac dintr-o atitudine pozitivă. Vreau să scot în evidenţă, poate, anumite defecte ale societăţii sau, pur şi simplu, să creez bună dispoziţie. Cât privește recunoștințele, vreau să vă spun că nu mă ridic dimineața din pat până nu rostesc 10 recunoștințe.” Care sunt acelea, dar și alte amănunte savuroase din activitatea cunoscutului comediant clujean le puteți afla, la o halbă de bere, alături de prieteni, la Berăria Culturală. Acesta este un eveniment marca Fabrica de Lideri”

Berăria Culturală este un proiect al Fundației Armonia, intrat în cel de-al patrulea an de activitate. Consultant: Andrea Ilyas. Afișul a fost creat de Ioana Feneșan.

beraria-culturala-60-mircea-bravo

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.