Târgul „Universitaria” la Expo Transilvania

universitariaCentrul expozitional „Expo Transilvania” va gazdui, in perioada 8-9 aprilie 2014, trei evenimente educationale pentru toate nivelurile de scolarizare: „Universitaria” – targ international de servicii academice, „Liceeum” – expozitia oportunitatilor de invatamant liceal si profesional si „Edu-Kids” – salon dedicat institutiilor de educatie prescolara si scolara.

Aflat la a XIV-a editie, Targul Universitaria este organizat de Expo Transilvania si Camera de Comert si Industrie Cluj in colaborare cu Uniunea Universitatilor Clujene, beneficiind de experienta institutiilor de studii superioare din Cluj-Napoca.

Expozantii au oportunitatea de a oferi consultanta educationala viitorilor cursanti si de a indruma tinerii spre tipul de scolarizare care intra in rezonanta cu aptitudinile si dorintele acestora.

Evenimentul se adreseaza tinerilor, copiilor si parintilor acestora care astfel pot intra in contact cu institutiile de invatamant, iar mai apoi, luand în calcul preferintele si propunerile, pot lua o decizie informata in ceea ce priveste viitorul lor.

Evenimentul este un instrument de realizare a unei complexe campanii de informare atat in randul copiilor si elevilor, cat si in randul studentilor sau absolventilor care doresc sa isi continue experienta academica, evenimentul are scopul de a oferi tuturor institutiilor de profil un cadru adecvat de prezentare a potentialului si ofertei educationale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.