Cristea a înşelat-o pe Bianca cu o blondă. Fotbalistul a recunoscut tot!

Probleme în paradis pentru cel mai celebru cuplu monden din România! Idila dintre Bianca şi Cristea pare să se fi încheiat, după ce frumoasa roşcată a decis să pună capăt definitiv relaţiei de 3 ani de zile cu fotbalistul Petrolului Ploieşti. 

Bianca i-a mai acordat o şansă „prinţului”, dar acesta a picat proba sincerităţii. Cristea a înşelat-o pe Bianca cu o femeie care se dădea drept prietena ei, iar tot acest scenariu a fost creat pe la spatele ei.

Blonda care le-a stricat relaţia celor doi este o fostă iubită a lui Cătălin Botezatu, Tania Budi.

Tania face parte din cercul de amice al Biancăi şi, potrivit surselor noastre, aceasta ar fi practicat un joc bizar, în tot acest timp: „Cristea a avut o relatie pasageră cu o fată, prietenă bună cu Tania. De câteva săptămâni, fotbalistul a început relaţia cu Tania, fapt care i-a stârnit gelozia acestei fete, ea spunându-i totul Biancăi. Interesant este că Tania şi Bianca erau prietene, iar în urmă cu câteva săptămâni, Bianca a fost în clubul ei la mare, ca invitat special la un eveniment”, a povestit pentru publicaţia CANCAN o sursă bine informată.

Contactată telefonic de reporterii Cancan, Bianca a declarat: „Sunt foarte dezamagită. In momentul asta, pot spune doar ca toti barbatii din viata mea m-au inselat”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.