„Marea hămăceală” are și efecte negative! „Needucații” Clujului au distrus o bancă din Parcul Central – FOTO

Multitudinea de evenimente care au avut loc în ultimele săptămâni în Parcul Central, cea mai importantă zonă de agrement din Cluj-Napoca, și faptul că este principala atracție de weekend a clujenilor are, din păcate, și consecințe negative asupra imaginii parcului, datorate în mare parte lipsei de respect și bun simț a cetățenilor acestui oraș.

Cei care au trecut în această dimineață prin Parcul Central  au rămas oripilați când au zărit o bancă smulsă din pământ și dusă până aproape spre mijlocul parcului și poziționată între doi copaci, cel mai probabil de un grup de tineri care, pe fondul consumului de alcool, au vrut să stea mai comozi alături de prietenii lor din hamace.

Nefericitul eveniment a avut loc în cursul nopții trecute. „E de azi dimineață aici, ieri nu a fost, deci cred că duminică noaptea s-a întâmplat. Nu înțeleg de ce au distrus banca și ce au avut cu ea? Niște nesimțiți care nu știu să respecte bunul public. Amendați drastic ar trebui”, a declarat, pentru eClujeanul.ro, un clujean care se afla în zonă.

banca rupta parcul central

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.