Insotitorii de bord si pilotii Tarom vor fi imbracati de Catalin Botezatu

tarom insotitoare de bordCătălin Botezatu a fost ales ca designer al uniformelor pentru însoţitorii de bord şi piloţii companiei aeriene de stat Tarom. Acesta a câştigat un concurs de design organizat luna trecută, concurs în care au fost înscrişi peste 30 de creatori de modă.

Designerii înscrişi în competiţie au fost toţi români si au prezentat propuneri de modele de uniforme de iarnă şi vară, pentru diferite piese din componenţa uniformelor pentru piloţi şi pentru însoţitorii de bord.

„Am ales modelele lui Cătălin Botezatu pentru că aduc uniformelor un plus de prospeţime, de eleganţă şi de optimism şi pentru că întrunesc cel mai bine toate elementele de identitate ale companiei Tarom. Suntem foarte bucuroşi să colaborăm cu un nume atât de cunoscut în mediul de design românesc şi internaţional, şi le mulţumim tuturor participanţilor pentru interes şi pentru implicare”, a declarat, într-un comunicat de presă, Christian Heinzmann, directorul general al companiei.

Bote a recunoscut că pentru el este o onoare să fie designerul uniformelor purtate de personalul Tarom.

„A fost o surpriză pentru mine să aflu că modelele de uniforme propuse de mine vor ajunge să zboare deasupra a trei continente, în mai mult de 40 de destinaţii. În 2011 am lansat colecţia Aviator, au trecut doi ani de atunci, iar eu am rămas la fel de ataşat de latura aeronautică. Mă bucur că am fost desemnat câştigătorul concursului şi mă bucur că numele Cătălin Botezatu va ajunge printre nori”, a afirmat designerul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.