Nelson Mondialu a povestit cum a făcut atâţia bani pentru a trăi în lux!

Cunoscutul interlop clujean Nelson Mondialu a povestit, în direct, la emisiunea Acces Direct cum a reuşit să adune atâţia bani pentru a trăi în lux.

nelson mondialu

„Stilul casei mele e luminat extravagant. Numai în restaurantele de lux aţi văzut aşa ceva”, îşi descrie Nelson apartamentul.

La întrebarea „cu ce vă ocupaţi”, interlopul clujean a oferit un răspuns ironic, în stilu-i caracteristic. „Aruncarea cu privirea după câte o doamnă. Am ‘veveriţa’ mea care îmi produce bani. Din ce să îmi câştig banii, doamnă, dacă sunt pensionar, am fost paraşutist la viaţa mea. Îmi pică bani din cer, ca să înţelegeţi. Nu sunt infractor, nu vedeţi că sunt comediant”, a spus Nelson.

Nelson a scos din buzunar un teanc de câteva sute de euro, „bani de buzunar”, aşa cum le spune el, iar Adriana Bahmuţeanu a insistat să afle cum a produs atâţia bani. Interlopul clujean a răspuns, din nou, ironic. „Lăsaţi-i pe ăia de la DNA să se intereseze cum am produs banii, nu vă interesează pe voi. Nu sunt cercetat penal şi nici nu o să fiu pentru că am dovezi şi facturi”, a comentat Nelson.

La întrebarea, ‘de ce nu vă faceţi dinţii’, Nelson a comentat. „Pentru că am o emisiune care îmi oferă 400 de euro pe lună , care îmi plăteşte lumina, gazul, cheltuielile la bloc, şcoala la copil, numai să nu-mi pun ‘gardul’ (n.r. dinţii). Am contract cu emisiunea aia şi nu-mi dă voie să îmi pun dinţi”, a spus Nelson.

Întrebat ce studii are, interlopul a răspuns. „Am zece clase trecute pe caiet, 12 clase total că de două ori am rămas repetent. Pe mine nimeni nu mă prosteşte că-s capabil şi deştept. Nimeni nu mă vinde, nu mă cumpără”, a comentat acesta.

6 thoughts on “Nelson Mondialu a povestit cum a făcut atâţia bani pentru a trăi în lux!

  1. E un infractor iar toti moderatorii, realizatorii de emisiuni care il invita sa se gandeasca foarte bine, comit o CRIMA prezentandu-l ca pe ceva benign. E o ciuma, o lepra pentri tineri, nu cred ca daca ar fi optiuni, cineva sanatos la minte ar alege sa il vada. Cu exceptia lui Simona Gherghe, desigur.

  2. Ciocu mic copilas.. 😉 Despre ce crime vorbesti ma ametitule..? Deschide ochii mai bine.. 😉 Uite-te mai atent la emisiune, la titluri, la fetele invitatilor etc.. 😉 Totul e de fatada, absolut totul e facut pt a produce bani si de a-i face pe fraieri sa baleasca la tembelizoare.. 😉 Crima, auzi la el.. 😉 Hai fugi la culcare, ca maine te scoli si mergi fuguta in genunchi la patron si la sfarsitul lunii la platit taxele, vai de creierul tau de fraierosan, fraier sa ramai tu si familia ta pana intrati toti in sicriu, da-va-n * mea de sclavi.

    1. Sa îmi bag p…a in inima ta sa ma ai la suflet , “boss-ule “ ăștia ca tine sunt scursurile societăți , de aia România este acolo unde este ca sa umplut de “boss-i”

  3. bai fane boss, dati-as familia la scoala, si trimiti-as parintii la facultate. Cumparati-as sapun , Duru care iti spala bine curu.

  4. Nu mai judecati, poate nelson a ajutat oameni amaratii, cu ce iri ajuti semeni si Bunul Dumnezeu iti da bogatia divina ,.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.